Psycholoog Utrecht – Therapie Utrecht

Mijn werkstijl is integer, respectvol en confronterend. Efficiëntie en doeltreffendheid is belangrijk. Net als samenwerken.
In korte tijd krijg je inzicht en helderheid in waar je problemen vandaan komen en wat we er aan kunnen doen. We zetten samen een route uit, formuleren doelen en evalueren die ook op een aantal momenten in het traject. Ik ga je niet beter maken, dat ga je zelf doen. En met therapie help ik je op weg.

Werkwijze Therapie Utrecht

Het is een samenspel van jou en en de psycholoog, of beter: de kennis van de psycholoog, ervaring en de therapieën die ter beschikking staan. In de eerste gesprekken vinden we een vorm die het beste bij jou past, waar je je gemakkelijk bij voelt, die je stimuleert écht in contact te komen met jezelf. Het vinden van die vorm en het daarna invullen er van vraagt commitment. Van jou en van de psycholoog.

Ik verwacht eerlijkheid, openheid en motivatie. En jij kunt vertrouwen, respect, eerlijkheid en vakmanschap van mij verwachten.

Therapie Utrecht: duur en doelstellingen

De behandeling bij Therapie Utrecht bestaat doorgaans uit 5 tot 10 sessies. Aan het einde van de eerste sessies formuleren we samen de doelstellingen en geven we aan hoeveel sessies we ongeveer nodig zullen hebben om die te bereiken.

Nieuwe inzichten door actieve bijdrage

Inmiddels heb ik bij Psycholoog Utrecht heel veel mensen mogen helpen. Ze hervonden zichzelf. Ze zagen het leven, elkaar, hun werk opnieuw en vaak in een ander licht. Dat zijn mensen uit alle lagen van de bevolking en van alle leeftijden en culturen. Mensen met een probleem.

Het kan dat jij een probleem hebt waar je nu mee zit. Vaak ziet dat er vanuit jouw ogen behoorlijk uitzichtloos uit. Misschien vind je het wel een beetje raar om er hulp bij te vragen. Maar geen enkel probleem is raar en ook al kun je het je nu misschien niet voorstellen, de meeste zijn op te lossen. Je moet daar wel open voor staan en er actief iets aan doen. Ik als Psycholoog Utrecht help je, sta naast je. Het is niet altijd makkelijk. Het kan best even duren voordat je de nieuwe inzichten ook echt voelt en leeft.

Therapievormen bij Psycholoog Utrecht:

 • Relatietherapie Utrecht
  Langs elkaar heen leven. Constant ruzie. Elkaar niet begrijpen. En eigenlijk ook jezelf niet meer. Soms zit het muur vast. De relatietherapeut helpt jullie jezelf en elkaar te hervinden en jullie relatie te verdiepen.
 • Depressie therapie Utrecht
  Je voelt je nogal angstig, slaapt slecht, beetje down. Misschien depressief? Wat zijn eigenlijk de kenmerken van een depressie?
 • Burnout en stress Utrecht
  Vraag je je af of je een burn-out hebt? Wat de kenmerken zijn? Psycholoog Utrecht kan je verder helpen.
 • Angst therapie in Utrecht
  Heb je soms last van best hevige angsten? Psycholoog Utrecht kan je waarschijnlijk helpen.
 • Trauma therapie in Utrecht
  Wat is een trauma nou eigenlijk? Hoe ontstaat het? Heb ik misschien een trauma? Kan Psycholoog Utrecht mij helpen?
 • Rouwverwerking Utrecht, verliesverwerking
  Wat is een rouwverwerking eigenlijk? Kan Psycholoog Utrecht helpen bij rouw of verliesverwerking?
 • Verlos jezelf van jouw verslaving
  Het is hartstikke moeilijk om vrij te komen van een verslaving. Misschien heb je het al eens geprobeerd. Misschien is het je zelfs al eens gelukt. Misschien ben je weer teruggevallen.
 • Spiritual coaching met Astrid
  Spiritual Coaching opent deuren naar hogere staten van bewustzijn. Intelligentie ontwaakt.

Neem contact op met Psycholoog Utrecht

Wil je meer weten over mij – Ramo de Boer – neem telefonisch contact. Je kunt op werkdagen bellen 030-2270090, je krijgt altijd goed advies. Je kunt ook het contactformulier invullen voor meer informatie.